Skin

Je huid, ons grootste orgaan, vervult een belangrijke rol in onze gezondheid en welzijn. Ze dient als een schild tegen externe invloeden, helpt ons lichaam te reguleren en koel te houden. Daarom is het van groot belang om je huid goed te verzorgen.

Een gezonde huid straalt, is glad en elastisch. Bij Bella Dita is het onze missie om jouw huid (terug) in topconditie te brengen, met behulp van professionele behandelingen op maat die specifiek zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken.

Onze behandelingen

Acné

Acné, een veelvoorkomend huidprobleem, ontstaat door ontstekingen in de talgklieren. Het treft tieners en volwassenen, vaak door hormonen, stress, voeding en je genen. Last van acné? Ontdek hier onze mogelijke behandelingen.

Droge huid

Een droge huid kan erg vervelend zijn en kan leiden tot schilfers, jeuk en een trekkerig gevoel. Daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen met hoogwaardige producten om je huid opnieuw te hydrateren en te voeden.

Huidveroudering

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en wordt deze dunner en droger. Dit kan leiden tot fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en andere tekenen van veroudering. Gelukkig hebben we bij Bella Dita passende oplossingen.

Pigmentatie

Pigmentatie kan veroorzaakt worden door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen of veroudering. Bij Bella Dita bieden we op maat gemaakte behandelingen aan die speciaal ontwikkeld zijn om pigmentatie aan te pakken.

Rosacea/couperose

Rosacea, een ontstekingsaandoening, en couperose, veroorzaakt door beschadigde bloedvaten, vereisen verschillende behandelingen. Bij Bella Dita analyseren we het probleem en bieden we op maat gemaakte behandelingen.

Littekens, cellulitis
en striemen

Bij Bella Dita behandelen we littekens, cellulitis en striemen. Onze behandelingen zijn volledig op maat en speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen aan te pakken en je huid weer gezond en stralend te maken.

Twijfel je over je keuze?

Doe een checkbehandeling!

Check, care, cure. Dat zijn bij Bella Dita belangrijke kernwoorden bij elke behandeling. Als specialist in huidverbetering doen we er alles aan om jouw huid er gezond en stralend te laten uitzien.

01. Huidanalyse

Een Check-behandeling start altijd met een grondige huidanalyse. Stéphanie werkt daarvoor met het geavanceerde Observ 520 huidanalysetoestel, dat je huid onder zes soorten licht analyseert. Zo kan ze niet alleen zichtbare huidproblemen in kaart brengen, maar ook huidschade zien waarvan je zelf nog niet wist dat je ze had.

Waarom is zo’n analyse belangrijk? Sommige vormen van huidschade en bepaalde huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. In die eerste fase zijn ze alleen daar zichtbaar. Pas na een tijdje merk je ze zelf op en dan moet je ingrijpender gaan behandelen. Denk bijvoorbeeld aan vochtarmoede, verstopte poriën, zonschade of pigmentatieproblemen. Dankzij de analyse met het Observ 520-apparaat ben je perfect geïnformeerd over de staat van je huid en kun je op tijd actie ondernemen.

Toegegeven, deze huidanalyse is voor heel wat van onze klanten niet alleen bijzonder boeiend, maar ook erg confronterend. De meerwaarde van huidbescherming en gerichte behandelingen is na de Observ 520- huidanalyse meteen duidelijk. Dankzij de inzichten kun je preventief en proactief aan de slag gaan met je huid.

02. Huidbehandeling

Na de huidanalyse is het tijd voor een eerste gelaatsverzorging. Stéphanie bespreekt met jou waar je huid op dit moment het meest behoefte aan heeft. Extra hydratatie? Een gladdere huidstructuur op je voorhoofd? De aanpak van pigmentvlekjes rond je ogen? Je krijgt een Compact-behandeling voor een specifieke gelaatszone of conditie. Bij een volgende afspraak is uiteraard een ander type behandeling mogelijk afgestemd op jouw verwachtingen en huidbehoeften.

03. Huidadvies

Je Check-behandeling eindigt met een persoonlijk behandelplan en huidadvies op maat. We bekijken welke toekomstige behandelingen voor jouw huid en verwachtingen het meest geschikt zijn. Zo streeft Stéphanie samen met jou naar natuurlijke glamour, een stralende, gezonde huid en een duurzaam resultaat. Goed om te weten: bij Bella Dita is de eerste huidbehandeling altijd een Check-behandeling, zoals die hierboven beschreven staat. Want we geloven heel sterk in een grondige analyse en gericht advies voor we de volgende stap zetten. Zo helpen we jou om het best mogelijke resultaat te behalen.

Bella Dita checkbehandeling