RevivaLab

Enzymen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Denk maar aan verschillende interne processen, zoals ontgifting, spijsvertering en celvernieuwing. Zonder enzymen zou ons lichaam niet kunnen functioneren. Maar dat is niet het enige. Ze kunnen ook grote effecten hebben op externe factoren, zoals bijvoorbeeld de conditie van onze huid.

Omdat we bij Bella Dita steeds tot het uiterste willen gaan voor onze klanten, hechten we veel belang aan de ‘HOE’ en ‘WAAROM’, en streven we dus liever naar het aanpakken van de oorzaak in plaats van enkel te kijken naar het zichtbare gevolg.

RevivaLab is een merk dat heel mooi aansluit bij deze visie. Door te starten met interne enzymatische ondersteuning van RevivaLab voel jij je niet alleen binnenin beter, maar heb jij ook in no time een stralende en gezonde huid!

RevivaLab - Bella Dita

Wat is RevivaLab?

RevivaLab is een vooruitstrevend merk dat de ideale oplossing biedt voor verschillende huidproblemen, zoals acne, psoriasis, eczeem, roodheid, rosacea, pigmentatie en huidveroudering. Dankzij hun enzymrijke producten wordt de gezondheid van je huid van binnenuit ondersteund. Deze enzymen verminderen ontstekingen en stimuleren de vertering van voedingsstoffen, waardoor je huid straalt en gezond blijft.

1. Holistische aanpak

Bij RevivaLab kiezen ze voor een totaalaanpak. Ze geloven in de synergie van verschillende complementaire ingrediënten en/of producten die elkaar versterken en zo ook invloed hebben op het hele lichaam. Vanbinnen en vanbuiten.

2. Belgisch

De producten van RevivaLab zijn van Belgische bodem en worden vervaardigd met zuivere en natuurlijke ingrediënten. Hun producten bevatten geen bewaarmiddelen en synthetische stoffen.

3. Hoge kwaliteit

RevivaLab maakt enkel gebruik van hoogwaardige, gecertificeerde ingrediënten. De producten zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en streven enkel naar de beste resultaten.

4. De kracht van 3

RevivaLab biedt 3 basisproducten aan: Detox & herstel, vertering en immuniteit. De producten kunnen ingezet worden bij heel wat lichamelijke problemen en zowel helend als preventief ingezet worden.

Is RevivaLab iets voor mij?