Littekens, cellulitis en striemen

Littekens, cellulitis en striemen zijn veelvoorkomende huidproblemen die veel mensen ervaren. Deze problemen kunnen vaak leiden tot onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen. Bij Bella Dita bieden we professionele behandelingen aan die speciaal zijn ontwikkeld om littekens, cellulitis en striemen aan te pakken en je huid weer gezond en stralend te maken. Onze behandelingen zijn gericht op het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen van de huid en het verbeteren van de bloedcirculatie. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten om de beste resultaten te garanderen.

Boek een DMK startbehandeling

Boek nu een DMK startbehandeling bij Bella Dita en ervaar de kracht van deze paramedische behandeling die diep doordringt in de huidcellen. DMK biedt oplossingen voor elke huidconditie en -type, en onze behandelingen zijn gericht op het verwijderen van dode huidcellen, het herstellen van de huid, het beschermen tegen invloeden van buitenaf en het onderhouden van de resultaten met aangepaste producten.

Maak een afspraak en ontdek zelf de voordelen van deze professionele en verzorgende behandelingen voor je huid en lichaam.

We zoeken samen naar de juiste behandeling

DMK Enzyme therapie

DMK Enzyme therapie is een diep doordringende behandeling die dode huidcellen verwijdert en de huid herstelt, waardoor deze er gezonder en jonger uitziet.

DMK Embioment MD

DMK Embioment MD

Het DMK Embioment MD is een systeem van pre- en probiotische producten die je thuis kan gebruiken om de huid in balans te houden.

DMK Enzyme therapie

DMK Enzyme therapie verwijdert dode huidcellen en herstelt de huid, waardoor deze er gezonder en jonger uitziet. Het is een duurzame oplossing voor huidproblemen en stimuleert de bloedcirculatie, verbetert de gezondheid van de huid, en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ook stimuleert de behandeling de collageenproductie en bevordert het de lymfedrainage, waardoor gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en de gezondheid van de huid wordt beschermd.

Kortom, DMK Enzyme therapie is een investering in de toekomst van uw huid en verbetert op de lange termijn de algehele gezondheid en uitstraling van uw huid.

DMK Embioment MD

Bij Bella Dita hebben we een nieuw systeem van pre- en probiotische thuisproducten genaamd DMK Embioment MD. Dit systeem brengt de huid in balans en ondersteunt het microbiome-ecosysteem van je huid. De pH-neutrale formule verwijdert overtollige slechte bacteriën, terwijl de gezonde bacteriën blijven zitten voor een gezonde huidbalans. Ontdek de voordelen van dit systeem en verbeter de gezondheid van je huid.

Wat is DMK?

DMK Enzyme therapie is een paramedische behandeling die diep doordringt in onze cellen. Het is een compleet concept dat bestaat uit behandelingen en producten voor thuisgebruik, waarmee het beste resultaat kan worden bereikt. Het DMK Concept bestaat uit 4 onderdelen:

1. Verwijderen

De dode huidcellen die leiden tot een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen worden verwijderd. Zo wordt de groei van nieuwe huidcellen gestimuleerd.

2. Opbouwen

De huid wordt weer opgebouwd door de interne processen te herstellen, zodat de huid optimaal kan functioneren. Dit zorgt ervoor dat de cellen langer in leven blijven en beter presteren voor een gezondere, jonger uitziende huid.

DMK Benelux paramedical skin revison

3. Beschermen

We beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon en vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor gebruiken we onder andere krachtige antioxidanten.

4. Behouden

Door het gebruik van de DMK thuisproducten kun je de resultaten van de behandelingen verlengen en verbeteren.