Stéphanie Bella Dita

Over ons

Schoonheidsinstituut Bella Dita  is gespecialiseerd in professionele behandelingen voor huid en lichaam. Samen met jou werken we aan een optimaal resultaat, zodat je kunt én durft te stralen op elk moment. Elke behandeling is een luxueuze en ontspannende beleving met een persoonlijke aanpak op maat. 

Met het uniek ontwikkelde Check, Care en Cure-concept van Bella Dita werken we altijd eerst aan de gezondheid van je huid en lichaam. Dat is onze basis om elke vrouw te laten schitteren met haar natuurlijke glamour.

Misie & Visie

Voor Bella Dita heeft elke vrouw het potentieel om te schitteren als een vrouw van de wereld. Bij onze behandelingen nemen we je schoonheid dan ook met veel zorg in handen. We willen je niet alleen de ondersteuning maar ook de durf geven om altijd volop te schitteren. 

Met onze persoonlijke en professionele aanpak streven we samen met jou naar een natuurlijke glamour die vertrekt vanaf de basis. We gaan altijd voor een luxebehandeling op maat. We nemen echt de tijd om de gezondheid van je huid en lichaam aan te pakken. Voor ons ben jij als klant het allerbelangrijkste vanaf het moment dat je onze ontspannende zaak binnenkomt tot het moment dat je tevreden buiten gaat… klaar om glamoureus te stralen.

Bella Dita checkbehandeling

Check

Een grondige analyse gaat vooraf aan iedere behandeling. Wij noemen dat de ‘checkfase’. Voor welke behandeling je ook kiest, bij Bella Dita krijg je altijd een aanpak die afgestemd is op wat jouw lichaam nodig heeft.

Care

Een gelaatsverzorging op maat na een Check behandeling? Een doorgedreven verzorging staat bij Bella Dita centraal in alles wat we doen. Een goed gesprek is de basis van elke behandeling. Wat zijn jouw verwachtingen? Wat hebben jouw gelaat en/of lichaam nodig? En wat houdt de behandeling precies in? Een gesprek en analyse als stevig fundament dus.

Cure

Bij Bella Dita streven we in elke behandeling naar verbetering: een gezondere huid en een gezonder lichaam. Dat doen we door te werken vanuit een gepersonaliseerde aanpak met kwaliteitsvolle producten.

DMK Peeling - Bella Dita

Create

Creativiteit. ook dat is een belangrijk sleutelbegrip bij Bella Dita. Want om mooie nagels te creëren en nagelproblemen te corrigeren, moeten we vaak out of the box denken.

DMK Peeling - Bella Dita

Clear

Een stralende huid met minder onzuiverheden, rimpeltjes, vlekjes en oneffenheden. Daar gaat Bella Dita voor bij elke behandeling van gelaat en lichaam. Want voor ons gaan natuurlijke glamour en gezondheid altijd hand in hand.

DMK-Bella Dita

Color

En dan is er nog de finishing touch: make-up. Bij Bella Dita zetten we je natuurlijke glamour in de verf. We leggen met de juiste make-up nadruk op de sterke punten in je gelaat. We focussen daarbij op gezondheid en kwaliteit. Glamour, heel zeker, maar zonder overdaad. Kortom altijd met een natuurlijk resultaat.

Stéphanie in 7 sleutelwoorden

Huidexperte

De huid fascineert me mateloos. Ik volgde de voorbije jaren tal van opleidingen om mijn kennis rond huidverbetering uit te breiden en te perfectioneren. Bij Bella Dita leg ik de focus dan ook almaar meer op de verschillende gelaatsverzorgingen in ons aanbod. Efficiëntie is daarbij het kernwoord. En dus niet ontspanning, zoals bij veel andere schoonheidsinstituten. Ik wil boven alles resultaten boeken en streef voor elke klant naar een gezonde, stralende huid. Wat uiteraard niet betekent dat je niet mag relaxen en genieten bij Bella Dita...

Perfectionist

Een perfectionist, ik? Dat spreekt voor zich! Een superperfectionist zelfs. Details zijn in mijn job heel erg belangrijk. Ik ga altijd voor het maximale resultaat bij mijn klanten. De beste verzorging, de beste make-up, ... Daarom volg ik ook veel bijscholingen. Ik wil alle relevante technieken perfect onder de knie krijgen. Zo ben ik de beste schoonheidsspecialiste die ik kan zijn. Mijn grootste kwaliteit? Ik ben een volhouder. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. Ik stel mijn doel en ga ervoor!

Vrouw

Op mijn negentiende volgde ik een opleiding nagelstyling. En sindsdien is mijn interesse in verzorging en beauty alleen maar gegroeid. De opleidingen volgden elkaar in een snel tempo op. Jaar na jaar breidde ik mijn expertise uit. Vandaag ben ik oprecht gelukkig als ik mijn klanten zie stralen. Iedere vrouw is mooi, iedere vrouw bezit een natuurlijke glamour. En Bella Dita is er net in gespecialiseerd om die in elke vrouw naar boven te brengen.

Passie

Mijn job en ik, wij zijn één. Ik maakte van mijn hobby mijn beroep en werd schoonheidsspecialiste. Hard werken, maar altijd met volle goesting! Huidverbeterende gelaatsverzorgingen geven en adviseren over make-up: ik doe het allemaal even graag.

Open-minded

Met een open vizier. Zo kijk ik naar de wereld. Jouw mening is evenveel waard als die van mij. Want er zit zoveel in ieder van ons. Word wie je echt wilt zijn. Hou van het leven en durf verder te kijken dan het heden. Met die open geest sta ik sterk in mijn ondernemerschap én in mijn leven.

La dolce vita

Ik ben een levensgenieter. Ik hou van reizen, ga graag uit eten en kan echt genieten van qualitytime met de mensen die ik graag zie. En ja, een stapje in de wereld zetten, hoort er ook bij. Liefst met een streepje foute muziek. Waarom ook niet? Carpe diem! In mijn professionele leven moet alles perfect zijn, in mijn persoonlijke leven mag er wel eens een (figuurlijk) hoekje af. 😉

Vertrouwen

Ik krijg vaak een bijzondere band met mijn klanten. Ooit belde een van mijn klanten om haar afspraak een week te vervroegen. De reden? Ze had behoefte aan 'psychologisch advies'! Ook dat is Bella Dita. Vertrouwen is de basis van elke relatie, ook met de klanten in mijn schoonheidssalon.

Schrijf je in op de nieuwsbrief