Pigmentatie

Pigmentvlekken kunnen een grote invloed hebben op hoe we ons voelen over onze huid. Deze donkere plekken kunnen veroorzaakt worden door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen of veroudering. Gelukkig zijn er veel behandelingen beschikbaar om pigmentatie te verminderen en je huid weer een egale teint te geven. Bij Bella Dita bieden we professionele behandelingen aan die speciaal ontwikkeld zijn om pigmentatie aan te pakken en je huid weer te laten stralen.

Pigmentatie
Huidpigementatie

Boek een DMK startbehandeling

Boek nu een DMK startbehandeling bij Bella Dita en ervaar de kracht van deze paramedische behandeling die diep doordringt in de huidcellen. DMK biedt oplossingen voor elke huidconditie en -type, en onze behandelingen zijn gericht op het verwijderen van dode huidcellen, het herstellen van de huid, het beschermen tegen invloeden van buitenaf en het onderhouden van de resultaten met aangepaste producten.

Maak een afspraak en ontdek zelf de voordelen van deze professionele en verzorgende behandelingen voor je huid en lichaam.

We zoeken samen naar de juiste behandeling

DMK Enzyme therapie

DMK Enzyme therapie is een diep doordringende behandeling die dode huidcellen verwijdert en de huid herstelt, waardoor deze er gezonder en jonger uitziet.

DMK Peeling

DMK peelings zijn een effectieve manier om de huid te vernieuwen en te verjongen. Ontdek de DMK peelings die afgestemd zijn op de unieke behoeften van jouw huid.

DMK Embioment MD

DMK Embioment MD

Het DMK Embioment MD is een systeem van pre- en probiotische producten die je thuis kan gebruiken om de huid in balans te houden.

Oxygeneo

OxyGeneo is een 3-in-1 verjongingsbehandeling die exfoliatie, insluizen en zuurstofverrijking combineert om je huid opnieuw te laten stralen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Aquarenew

Aquarenew is een hydrabrasietechniek die onzuiverheden verwijdert en de huid een gezonde glow geeft. Het wordt toegepast op maat van de speciale noden van de huid.

DMK Enzyme therapie

DMK Enzyme therapie verwijdert dode huidcellen en herstelt de huid, waardoor deze er gezonder en jonger uitziet. Het is een duurzame oplossing voor huidproblemen en stimuleert de bloedcirculatie, verbetert de gezondheid van de huid, en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ook stimuleert de behandeling de collageenproductie en bevordert het de lymfedrainage, waardoor gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en de gezondheid van de huid wordt beschermd.

Kortom, DMK Enzyme therapie is een investering in de toekomst van uw huid en verbetert op de lange termijn de algehele gezondheid en uitstraling van uw huid.

DMK Peeling

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je huid te vernieuwen en te verjongen, dan zijn DMK Peels de ideale behandeling voor jou. Deze peels zijn specifiek ontworpen om te werken bij alle huidtypes. Omdat ze veilig zijn voor verschillende huidcondities hoef je je dus geen zorgen te maken over mogelijke bijwerkingen zoals roodheid of zwelling.

Een ander voordeel van DMK Peels is dat er geen langdurig herstel nodig is. Na de behandeling kun je snel weer terugkeren naar je dagelijkse activiteiten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over pijn of ongemak. Dit maakt DMK Peels een geweldige keuze voor drukke mensen die weinig tijd hebben om te herstellen van een behandeling.

DMK Embioment MD

Bij Bella Dita hebben we een nieuw systeem van pre- en probiotische thuisproducten genaamd DMK Embioment MD. Dit systeem brengt de huid in balans en ondersteunt het microbiome-ecosysteem van je huid. De pH-neutrale formule verwijdert overtollige slechte bacteriën, terwijl de gezonde bacteriën blijven zitten voor een gezonde huidbalans. Ontdek de voordelen van dit systeem en verbeter de gezondheid van je huid.

Oxygeneo

Ziet je huid er dof uit? Heb je last van pigmentvlekjes, rimpels of diepe poriën? Stoor je je aan acné in je gezicht? Met andere woorden: is het hoog tijd voor een verjongende boost van je gelaat, zodat je uitstraling verbetert? Bij de superefficiënte behandeling OxyGeneo Cure krijg je drie behandelingen in één.

Deze unieke huidbehandeling leidt tot huidverjonging en dus tot een gladdere huid, een betere huidstructuur, minder zichtbare rimpels en pigmentvlekken, een betere vochtbalans in je huid, kleinere poriën, een stralende, gezonde teint en sterk anti-aging effect.

Heel bijzonder is bovendien dat het effect van een OxyGeneo Cure-behandeling meteen zichtbaar is. Je stapt stralend weer buiten bij Bella Dita. Onmiddellijk natuurlijke glamour!

Fris, strak en jong met dé supergelaatsverzorging

OxyGeneo Cure is geschikt voor elk huidtype. De OxyGeneo-techniek staat bij schoonheidsinstituten en esthetische artsen bekend als dé supergelaatsverzorging. De technologie is gebaseerd op de innovatiefste radiofrequentietechnieken. De behandeling voelt verrassend aangenaam en het effect is langdurig zichtbaar.

Werkwijze

1. De OxyGeneo-zuurstofbehandeling

Eerst verwijdert het innovatieve OxyGeneo-toestel de dode cellen van je hoornlaag (exfoliatie). Daarna brengt het revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van je huid (insluizen). En tot slot stimuleert het je zuurstoftoevoer van binnenuit (zuurstofverrijking).

2. TriPollar-radiofrequentie

In een tweede fase behandelen we je diepere huidlagen, want daar worden collageen en elastine aangemaakt, die zeer belangrijk zijn voor de uitstraling en stevigheid van je gelaat. Via radiofrequentie trekken je verslapte collageenvezels samen en wordt je huid strakker. Je huid wordt bovendien geactiveerd en gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken.

3. Ultrasone celstimulatie

In deze laatste stap van de OxyGeneo Cure-behandeling verminderen we tijdelijk de dichtheid van de huidlagen. Zo ontstaan er kleine ruimtes tussen de cellen en kunnen actieve ingrediënten heel diep doordringen in je huid. Dankzij de ultrasone stimulatie wordt je celmetabolisme ook gestimuleerd, waardoor je huid de werkstoffen beter opneemt.

Aquarenew

Heb je last van onzuiverheden, zoals comedonen, of een doffe en droge huid? Dan is Aquarenew wellicht dé behandeling voor jou! Met deze hydrabrasietechniek worden onzuiverheden op een hygiënische, pijnloze en veilige manier verwijderd, terwijl je huid tegelijkertijd een gezonde glow krijgt. Deze behandeling is ideaal voor verschillende huidtypes, maar vooral voor de jeugd die vaak last heeft van onzuiverheden. De Aquarenew hydrabrasietechniek wordt bovendien op maat toegepast, zodat het perfect aansluit bij de speciale noden van jouw huid.

Bij Bella Dita geloven we dat iedereen het verdient om een stralende huid te hebben, dus maak snel een afspraak en ontdek wat Aquarenew voor jouw huid kan betekenen!

Wat is DMK?

DMK Enzyme therapie is een paramedische behandeling die diep doordringt in onze cellen. Het is een compleet concept dat bestaat uit behandelingen en producten voor thuisgebruik, waarmee het beste resultaat kan worden bereikt. Het DMK Concept bestaat uit 4 onderdelen:

1. Verwijderen

De dode huidcellen die leiden tot een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen worden verwijderd. Zo wordt de groei van nieuwe huidcellen gestimuleerd.

2. Opbouwen

De huid wordt weer opgebouwd door de interne processen te herstellen, zodat de huid optimaal kan functioneren. Dit zorgt ervoor dat de cellen langer in leven blijven en beter presteren voor een gezondere, jonger uitziende huid.

DMK Benelux paramedical skin revison

3. Beschermen

We beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon en vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor gebruiken we onder andere krachtige antioxidanten.

4. Behouden

Door het gebruik van de DMK thuisproducten kun je de resultaten van de behandelingen verlengen en verbeteren.