Ga voor een mooie, gezonde huid met de Check-behandeling van Bella Dita

Check, care, cure. Dat zijn bij Bella Dita belangrijke kernwoorden bij elke behandeling. Als specialist in huidverbetering doen we er alles aan om jouw huid er gezond en stralend te laten uitzien.

CHECK: huidanalyse
Een Check-behandeling start altijd met een grondige huidanalyse. Stéphanie werkt hiervoor met het geavanceerde Observ520-huidanalysetoestel, waarbij je huid onder zes soorten licht wordt geanalyseerd.

Waarom is zo’n analyse belangrijk? Omdat bepaalde huidschade en sommige huidaandoeningen in de diepere huidlagen beginnen en alleen daar zichtbaar zijn. Pas na een tijdje merk je ze zelf op en dan moet je ingrijpender gaan behandelen. Denk bijvoorbeeld aan vochtarmoede, verstopte poriën, zonschade of pigmentatieproblemen. Dankzij de Observ520-techniek ben je perfect geïnformeerd over de staat van je huid en kun je op tijd actie ondernemen.

Toegegeven, deze huidanalyse is voor heel wat van onze klanten niet alleen bijzonder boeiend, maar ook erg confronterend. De meerwaarde van huidbescherming en gerichte behandelingen is na de Observ520-huidanalyse meteen duidelijk. Dankzij de inzichten kun je preventief én proactief aan de slag gaan met je huid.

CARE: huidbehandeling
Na de analyse is het tijd voor een eerste behandeling. Stéphanie bespreekt met jou waar je huid op dit moment het meest behoefte aan heeft. Extra hydratatie? Een betere doorstroom van zuurstof? Een gladdere huidstructuur op je voorhoofd? De aanpak van pigmentvlekjes rond je ogen? Je krijgt een Compact-behandeling voor een specifieke gelaatszone of conditie.

CURE: huidadvies
Je Check-behandeling eindigt met een persoonlijk behandelplan en huidadvies op maat. Zo streeft Stéphanie samen met jou naar natuurlijke glamour, een stralende, gezonde huid en een duurzaam resultaat.

Win deze behandeling!

Laat hieronder jouw gegevens achter.

* De wedstrijd loopt van 19 november tot 3 december. De winnaar wordt in de week van 3 december via mail bekend gemaakt.