Vivace-behandeling

Vivace: een unieke ervaring

De Vivace is een veelzijdig apparaat dat gebruik maakt van microneedling in combinatie met fractionele radiofrequentie. Het verstevigt de huid, zorgt er voor dat de huid voller wordt en pakt onregelmatigheden aan zoals acne littekens, pigmentatie, grove poriën, kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels.

Een effectieve behandeling

Wanneer de kleine steriele micronaalden gaatjes in de huid maken, worden er microscopische kanalen gecreëerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit proces verzacht rimpels en verbetert de huidstructuur. Na een behandeling voelt de huid zachter aan en ziet deze er ook jonger uit. Doordat er met de Vivace vrijwel geen huidschade wordt aangericht, kan de behandeling uitstekend gecombineerd worden met andere behandeltechnieken.

Voel je goed in je vel

Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging en huidverbetering. De radiofrequentie (RF) wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken.

De Vivace machine
De Vivace behandeling

Waarom deze behandeling?

Deze combinatietechniek zorgt voor effectieve resultaten en heeft een vrij korte herstelperiode. Het is een veilige behandeling ongeacht huidskleur en kan zowel in winter als in de zomer worden ondergaan.

Met Vivace behaal je de gewenste resultaten

Direct na de behandeling wordt de huid merkbaar steviger, voller en krijg je een mooie glow. Het lichaam gaat vervolgens zelf aan het werk met de aanmaak van collageen en elastine; dit heeft tijd nodig. Het lichaam blijft tot 6 maanden na de behandelingen collageen en elastine aanmaken waardoor de huidverbetering steeds meer zichtbaar wordt.

Bekijk de voor en na foto's onderaan

Prijzen

  • Vivace Cure-behandelingen
    Kan verschillende huidproblemen aanpakken zoals rimpels, grove poriën, littekens, acné, striemen. Het maakt de huid egaler, voller en steviger. Dient altijd in kuurverband uitgevoerd te worden van 3 tot 6 behandelingen.
    Vanaf €195

Voor & na

Voor & na Vivace
Voor & na Vivace
Voor & na Vivace