Verzorgingsproducten

De juiste verzorgingsproducten voor jouw huid

Luchtvervuiling, wisselende weersomstandigheden, verkeerde voeding, schadelijke zonnestralen... je huid krijgt elke dag opnieuw te maken met specifieke uitdagingen. Zeker de huid van je gelaat, want die kun je moeilijk afschermen. Aangepaste huidverzorging is daarom essentieel voor elke vrouw die haar vrouwelijke glamour en natuurlijke elegantie wil blijven behouden.

Bij Bella Dita kun je niet alleen terecht voor huidverbeterende gezichtsverzorgingen, maar ook voor aangepaste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Zo werk je elke dag aan de gezondheid van je huid.

Dermalogica, PCA Skin en Meline, een bewuste keuze

Schoonheidsspecialiste en huidexperte Stéphanie heeft een jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering en volgde talrijke opleidingen om haar kennis uit te diepen en te vergroten. Ze koos voor Bella Dita heel bewust voor de verzorgingsproducten van Dermalogica, PCA skin en Meline om jouw huid gericht te verbeteren.

Eerste keuze in huidverzorgingsproducten

Dermalogica is voor veel skin care-professionals wereldwijd de eerste keuze in huidverzorging. De focus ligt bij dit merk op de gezondheid van de huid, niet op ‘beauty’. De professionals van Dermalogica zijn ervan overtuigd dat je met innovatieve gepersonaliseerde huidverzorging je huid gezond houdt. En een gezonde huid straalt. Zo volgt de ‘beauty’ vanzelf.

PCA skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode. PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. De missie is steeds de verwachtingen te overtreffen.

Meline is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in hyperpigmentatie. Het is geschikt voor elk pigmentsoort. De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om het gewenste resultaat te bereiken.

Geen loze beloftes, maar doeltreffend maatwerk

Bij Bella Dita krijg je een huidverzorging op jouw maat: geen standaardbehandelingen, geen valse beloftes. We zullen je dus nooit verzorgingsproducten meegeven die niet bij jouw huid passen. Je krijgt een grondige huidanalyse, onderbouwd advies en veel tips voor een optimale verzorging thuis.

Heb je een droge huid? Vind je dat je huid er oud uitziet? Of heb je last van acne? Een huidanalyse met het observ-huidanalysetoestel brengt problemen aan het licht en vormt voor ons de basis om aangepaste verzorgingsproducten voor te stellen.

Verzorgingsproducten