PCA Skin-behandeling

PCA Skin-behandeling: de beste verzorging voor je huid

Heb je last van huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, lijntjes, een slappe, droge of vette huid of een ouder wordende huid? Met een PCA Skin-behandeling boek je op korte termijn een maximaal resultaat. PCA Skin werkt al meer dan 20 jaar samen met artsen en is toonaangevend in professionele huidbehandelingen en producten die je elke dag thuis kunt gebruiken om je huid beter te maken.

Behandeling op maat van jou en je huid

Elke huid is uniek. Ook die van jou. Daarom biedt PCA Skin niet 1 behandeling aan, maar een hele reeks behandelingen voor elk huidtype, en altijd op maat van jou en je huid. Stéphanie is een PCA-gecertificeerde huidspecialiste die de juiste behandeling voor jouw huid kiest. De beste aanpak voor een duurzaam resultaat.

Krachtige, huidvriendelijke peeling

Een PCA Skin-behandeling is een gemengde chemische peeling met krachtige werkstoffen waarvan je weinig tot geen ongemak ondervindt. Ze verwijdert de doffe, beschadigde oppervlakkige huidlaag en haalt de zachte, stralende huid eronder naar boven. Het resultaat? Dat zie en voel je. De behandeling maakt je huid fijn, egaal, glanzend en gezond.

Maak je afspraak voor een huidanalyse

PCA Skin heeft een behandeling voor elk type huid. Maak een afspraak met huidspecialiste Stéphanie. Ze analyseert je huid zorgvuldig en stelt een persoonlijk behandelplan voor je samen dat het beste bij je past.

PCA Skin-behandeling, de beste verzorging voor je huid

Prijzen

  • PCA SKIN Cure-behandelingen
    Luxe peelings voor huidproblemen en huidveroudering
    Vanaf €80

Voor & na

Voor & na PCA SKIN Cure 1
Voor & na PCA SKIN Cure 2
Voor & na PCA SKIN Cure 3