MeLine-behandeling

MeLine: behandeling tegen pigmentvlekken

Pigmentvlekken: je kent ze wel. Dat zijn die donkere vlekken op je huid die ontstaan door de zon, het nemen van medicijnen, zwangerschap, je hormonen, ontstekingen, acné, eczeem, ouderdom ... Ongevaarlijk, maar mooi zijn ze niet. Met een professionele MeLine-behandeling werk je ongeveer 95% van je pigmentvlekken weg, en verbeter je de conditie van je huid.

Voor alle huidsoorten

Of je nu een lichte of donkere huid hebt: dankzij de unieke behandeling met fruitzuur van MeLine worden pigmentvlekken op alle huidtypes verminderd en weggewerkt. Een MeLine-peeling dringt diep in je huid door en pakt je pigmentvlekken heel gericht aan, op een manier die heel vriendelijk is voor je huid. De peeling verstoort de aanmaak van pigment en geeft je huidvernieuwing een boost.

Zichtbaar resultaat na 3 tot 4 maanden

Al na 1 maand merk je verbetering en zijn je pigmentvlekken 40 tot 50% verminderd. Na 3 tot 4 maanden zie je zichtbaar resultaat. Je krijgt 2 behandelingen met een peelingmasker en 1 of 2 behandelingen met microneedling. Bij de behandeling hoort een pakket met producten om je huid thuis te verzorgen. Ze vullen je behandeling bij Bella Dita aan.

Let op: die thuisverzorging is essentieel om de behandeling te doen slagen. Het resultaat? Een prachtige huid, zonder pigmentafwijkingen. Voor een nog meer doorgedreven resultaat kan je de behandeling na 6 tot 8 maanden herhalen.

Maak je afspraak voor een huidanalyse

Wil je weten of een MeLine-behandeling geschikt is voor jou? Maak een afspraak met huidspecialiste Stéphanie. Ze bekijkt welke behandeling het beste bij jou en je huid past.

MeLine, voor alle huidsoorten

Prijzen

  • MELINE Care-behandelingen
    Peelings uitsluitend voor hyperpigmentatie
    Vanaf €125

Voor & na

Voor & na Meline 1
Voor & na Meline 2
Voor & na Meline 3
Voor & na Meline 4