Helight-behandeling

Helight-behandeling: voel je fysiek en mentaal beter met lichttherapie

Mooi zijn draait om meer dan alleen je lichaam en huid doen stralen. Daarom bieden we je bij Bella Dita ook een behandeling met Helight aan: een infraroodtherapie met rood licht die je fysiek én mentaal beter in je vel doet voelen.

Helend voor je fysieke en mentale welzijn

Voel je pijn? Ben je gespannen of constant moe? Voel je stress? Kun je je niet concentreren of laat je geheugen je af en toe in de steek? Heb je het moeilijk om te slapen? Heb je last van moodswings? Dankzij het rode, warme licht van Helight ontspan je je en voel je je stress en vermoeidheid wegvloeien. Je slaapt beter, wordt mentaal sterker en voelt je gewoon goed.

Betere sportprestaties

Doe je actief aan sport? De infrarode lichtstralen van Helight verlichten en voorkomen spierkrampen en samengetrokken spieren en pezen (contracturen). Ze maken je gewrichten flexibeler en beweeglijker en helpen je om je voor of na je training of wedstrijd te ontspannen.

Behandeling voor striemen, littekens en haarproblemen

En zoek je een oplossing voor je striemen of littekens of heb je haarproblemen? Helight herstelt en vervaagt striemen en littekens en doet je huid stralen. De infraroodstralen maken je haar terug gezond en dicht, en zorgen dat je geen haar meer verliest.

Minder dan een halfuur onder de lamp is al genoeg

En wat mooi meegenomen is bij Helight: een sessie onder de lamp duurt hooguit een halfuur. Handig om even tijdens je lunchpauze, een vrij moment of een dagje shoppen bij ons binnen te springen.

Helight, helend voor je fysieke en mentale welzijn

Prijzen

  • Helight led therapie Cure-behandelingen
    Stimulatie celherstelling, aanmaak collageen en elastine, aanmaak vit D etc
    Vanaf €20