AquaRenew-behandeling

AquaRenew HydraBrasion: De perfecte oplossing voor uw huid

Algemeen geldt dat een goede verzorging van de huid gepaard gaat met het regelmatig verwijderen van dode huidcellen. AquaRenew is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. De procedure is snel en eenvoudig en de resultaten zijn fantastisch!

AquaRenew is de oplossing voor jou

Heb je last van een onzuivere huid? Zwarte punten? Lijntjes en rimpels? Dan kan AquaRenew de oplossing zijn voor jou. Ook andere huid condities zoals een vale huid, dehydratatie, verstopte poriën, pigmentvlekken of een zonbeschadigde huid kunnen hiermee behandeld worden.

Hoe voelt een AquaRenew behandeling?

De meeste klanten genieten van de behandeling omdat de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, verzacht en glad gemaakt wordt. Ook is deze procedure pijnloos en veilig, want deze past zich aan op basis van de speciale noden van de huid. Je voelt geen ongemak en er is geen hersteltijd nodig. Een lichte roodheid kan optreden, afhankelijk van de kracht van de procedure die we voor jouw huid volgen, maar die verdwijnt na maximaal 24u.

Hoe verloopt deze behandeling?

Om het beste resultaat te bekomen, starten we eerst met een "droge" diamond dermabrasie. Deze verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak. Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijg je over het algemeen na een kuur van 3 behandelingen, met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4 à 6 weken.

De AquaRenew machine

Bekijk de voor en na foto's onderaan

Prijzen

  • Aquarenew Care-behandeling
    Polijst, verfijnt en hydrateert de huid. Geeft de huid een dieptereiniging met als resultaat een zuivere, gehydrateerde huid met een mooie 'glow'. Ideaal voor mensen met veel onzuiverheden en een onegale huidstructuur. Dit toestel kan ook in combinatie met andere behandelingen ingezet worden.
    Vanaf €89

Voor & na

Voor & na AquaRenew
Voor & na AquaRenew
Voor & na AquaRenew