Over Stéphanie

Schoonheidsspecialiste Stéphanie in zeven sleutelwoorden

Passie

Mijn job en ik, wij zijn één. Ik maakte van mijn hobby mijn beroep en werd schoonheidsspecialiste. Hard werken, maar altijd met volle goesting! Mooie nagels creëren, huidverbeterende gelaatsverzorgingen geven en adviseren over make-up: ik doe het allemaal even graag.

Vrouw

Op mijn negentiende volgde ik een opleiding nagelstyling. En sindsdien is mijn interesse in verzorging en beauty alleen maar gegroeid. De opleidingen volgden elkaar in een snel tempo op. Jaar na jaar breidde ik mijn expertise uit. Vandaag ben ik oprecht gelukkig als ik mijn klanten zie stralen. Iedere vrouw is mooi, iedere vrouw bezit een natuurlijke glamour. En Bella Dita is er net in gespecialiseerd om die in elke vrouw naar boven te brengen.

Open-minded

Met een open vizier. Zo kijk ik naar de wereld. Jouw mening is evenveel waard als die van mij. Want er zit zoveel in ieder van ons. Word wie je echt wilt zijn. Hou van het leven en durf verder te kijken dan het heden. Met die open geest sta ik sterk in mijn ondernemerschap én in mijn leven.

Perfectionist

Een perfectionist, ik? Dat spreekt voor zich! Een superperfectionist zelfs. Details zijn in mijn job heel erg belangrijk. Ik ga altijd voor het maximale resultaat bij mijn klanten. De beste verzorging, de beste nagels, de beste make-up, … Daarom volg ik ook veel bijscholingen. Ik wil alle relevante technieken perfect onder de knie krijgen. Zo ben ik de beste schoonheidsspecialiste die ik kan zijn. Mijn grootste kwaliteit? Ik ben een volhouder. Opgeven staat niet mijn woordenboek. Ik stel mijn doel en ga ervoor!

Huidexperte

De huid fascineert me mateloos. Ik volgde de voorbije jaren tal van opleidingen om mijn kennis rond huidverbetering uit te breiden en te perfectioneren. Bij Bella Dita leg ik de focus dan ook almaar meer op de verschillende gelaatsverzorgingen in ons aanbod. Efficiëntie is daarbij het kernwoord. En dus niet ontspanning, zoals bij veel andere schoonheidsinstituten. Ik wil boven alles resultaten boeken en streef voor elke klant naar een gezonde, stralende huid. Wat uiteraard niet betekent dat je niet mag relaxen en genieten bij Bella Dita …

La dolce vita

Ik ben een levensgenieter. Ik hou van reizen, ga graag uit eten en kan echt genieten van qualitytime met de mensen die ik graag zie. En ja, een stapje in de wereld zetten, hoort er ook bij. Liefst met een streepje foute muziek. Waarom ook niet? Carpe diem! In mijn professionele leven moet alles perfect zijn, in mijn persoonlijke leven mag er wel eens een (figuurlijk) hoekje af. 😉

Vertrouwen

Ik krijg vaak een bijzondere band met mijn klanten. Ooit belde een van mijn klanten om haar afspraak een week te vervroegen. De reden? Ze had behoefte aan ‘psychologisch advies’! Ook dat is Bella Dita. Vertrouwen is de basis van elke relatie, ook met de klanten in mijn schoonheidssalon.

Ben je op zoek naar een gepassioneerde schoonheidsspecialiste die vlot bereikbaar is vanuit Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Kortessem of Wellen? Neem dan zeker contact op met Stéphanie van Bella Dita.