Ons concept

Schoonheidssalon Bella Dita: een doordachte visie en methode

Schoonheidssalon Bella Dita werkte een doordacht concept uit dat we toepassen in al onze behandelingen. Zowel voor je nagels als je huid en lichaam.

Stap 1: Check

Een grondige analyse gaat vooraf aan iedere behandeling. Wij noemen dat de ‘checkfase’. Voor welke behandeling je ook kiest, bij Bella Dita krijg je altijd een aanpak die afgestemd is op wat jouw lichaam nodig heeft.

Stap 2: Care

Een gelaatsverzorging op maat na een Check behandeling? Permanente ontharing van je bikinilijn? Of gelnagels voor mooi verzorgde handen? Een doorgedreven verzorging staat bij Bella Dita centraal in alles wat we doen. Een goed gesprek is de basis van elke behandeling. Wat zijn jouw verwachtingen? Wat hebben jouw gelaat, nagels of lichaam nodig? En wat houdt de behandeling precies in? Een gesprek en analyse als stevig fundament dus.

Stap 3: Cure

Bij Bella Dita streven we in elke behandeling naar verbetering: een gezondere huid, gezondere nagels en een gezonder lichaam. Dat doen we door te werken vanuit een gepersonaliseerde aanpak met kwaliteitsvolle producten.

Create … voor stijlvolle nagels

Creativiteit. Ook dat is een belangrijk sleutelbegrip bij Bella Dita. Want om mooie nagels te creëren en nagelproblemen te corrigeren, moeten we vaak out of the box denken.

Clear … voor een stralende huid

Een stralende huid met minder onzuiverheden, rimpeltjes, vlekjes en oneffenheden. Daar gaat Bella Dita voor bij elke behandeling van gelaat en lichaam. Want voor ons gaan natuurlijke glamour en gezondheid altijd hand in hand.

Color … voor mooie make-up

En dan is er nog de finishing touch: make-up. Bij Bella Dita zetten we je natuurlijke glamour in de verf. We leggen met de juiste make-up nadruk op de sterke punten in je gelaat. We focussen daarbij op gezondheid en kwaliteit. Glamour, heel zeker, maar zonder overdaad. Kortom: altijd met een natuurlijk resultaat.

Wil je de ultieme verzorging voor je gelaat, handen en lichaam? Die krijg je bij schoonheidssalon Bella Dita in Wellen. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.