Bella Dita Nails

Gellaknagels: stevige nagels met een natuurlijke uitstraling

Potjes nagellak in alle kleuren van de regenboog. Heb je ze ook in je kast staan? Weet je nog, dat indigoblauwe jurkje met dito nagellak? Een voltreffer! Maar na amper enkele uren vertoonde je nagellak al zijn eerste barstje. Nagellak verwijderen dan maar en opnieuw beginnen. Zou het niet heerlijk zijn als je nagellak twee tot drie weken mooi blijft in plaats van drie uur? Dat kan met de gellaknagels van Bella Dita!

Gellaknagels: een kleurtje dat blijft

Heb jij mooie natuurlijke nagels? En vind je de stap naar kunstnagels nog te groot? Of wil je op vakantie enkele weken lang perfect gekleurde teennagels? Dan zijn gellaknagels dé oplossing voor jou. Gellak schilfert nooit en is kleurvast.

Gellaknagels: een sterke bescherming

Nagelstyliste Stéphanie brengt de gellak aan in verschillende lagen. Tussen iedere aangebrachte laag gaan je handen even onder het uv-licht zodat de gellak uithardt. Gellak is daardoor veel sterker dan gewone nagellak. Je natuurlijke nagels zijn extra beschermd. Heb je genoeg van de kleur? Dan kunnen we de gellak snel en zonder vijlen verwijderen. Meteen klaar voor een nieuw kleurtje dus!

Gellaknagels
Gelnagels

Gelnagels van ongeëvenaarde kwaliteit

Je handen vertellen veel over wie je bent en hoe je je leven leidt. Vind je mooi verzorgde handen essentieel? Droom je van stijlvolle en stevige lange nagels? Dan zijn gelnagels echt iets voor jou. Gel is zacht en flexibel, dus breken je nagels veel minder snel. Hou je van naturel of wil je voor een speciale gelegenheid nail art op je nagels? Bij Bella Dita geven we jouw nagels een natuurlijke glamour!

Mooie nagels, mooie vingers

Bella Dita heeft een jarenlange expertise in de plaatsing van gelnagels. Wist je trouwens dat we ons voor de naam ‘Bella Dita’ geïnspireerd hebben op ‘belle dita’, wat in het Italiaans ‘mooie vingers’ betekent? We brengen de gel heel dun aan, waardoor je nagels er natuurlijk blijven uitzien. Gelnagels plaatsen is precisiewerk. Alleen voor echte specialisten dus! Bij Bella Dita ben je in goede handen voor mooie vingers.

Natuurlijke gelnagels

We bouwen je gelnagels laag voor laag op. Tussen elke laag gaan jouw handen even onder het uv-licht. Welke afwerking je ook kiest, het resultaat is altijd naturel: een mooie dunne nagel. Breekt je gelnagel binnen de week af? Dan herstellen we die helemaal gratis.

Goed om te weten

Voor je afspraak om gelnagels te plaatsen trek je het best een uur en een kwartiertje uit. Die tijd hebben we nodig voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Meer dan één uur pure me-time dus... Geniet ervan!

Acrylnagels: dé remedie tegen nagelbijten

Kunstnagels geven je handen een verzorgde look. Op voorwaarde dat ze goed geplaatst zijn natuurlijk. Daarvoor vertrouw je op het advies en de aanpak van Bella Dita, expert in gelnagels, gellaknagels en acrylnagels.
Moeten jouw nagels tegen een stootje kunnen? Ben je een nagelbijter? Of zit je veel met je handen in water? Dan zijn acrylnagels ideaal voor jou. Want die zijn bijzonder stevig en dus zowel bestand tegen water... als bijters.

Bescherming voor je natuurlijke nagels

Stéphanie bekijkt je handen, de tint van je huid en de kwaliteit van je nagels. Zo bepaalt ze welke behandeling het beste bij jou past. Bella Dita werkt met topproducten die jouw natuurlijke nagels niet beschadigen. De gezondheid van je nagels staat altijd op de eerste plaats.

Een mooi resultaat voor langere tijd

Bella Dita plaatst je acrylnagels met de grootste precisie. Nagelstyliste Stéphanie mengt acrylpoeder met een acryl monomeer vloeistof en brengt de vloeibare acryl aan op je nagels. De lucht zorgt ervoor dat het product uithardt. Het gevolg? Je stapt naar buiten met een perfect geplaatste dunne acrylnagel en geniet lang van een stralend resultaat.

Acrylnagels

Prijzen

 • Gellak handen
  €40
 • Gellak voeten
  €40
 • Herstelling 1 nagel
  €4
 • Verwijderen gellak inclusief verzorging
  €20
 • Gellak voeten + pedicure
  €65
 • Nieuwe set gel – of acrylnagels met verlenging
  €75
 • Nieuwe set gel – of acrylnagels op eigen nagel
  €60
 • Bijwerking gel – of acrylnagels
  €50
 • Korte bijwerking gel – of acrylnagels (binnen 2 weken)
  €40
 • Herstelling 1 nagel (binnen de week)
  Gratis
 • Herstelling 1 nagel (vanaf een week)
  €5