Gelaatsverzorgingen die je huid verbeteren en doen stralen

Een gelaatsverzorging bij Bella Dita geeft een echte boost aan je huid. We gaan voor geavanceerde, intensieve huidbehandelingen die je huid weer laten stralen. Dankzij onze luxebehandelingen met de topproducten van Dermalogica krijg je een gezonde en mooie teint.

Kom je voor de eerste keer naar Bella Dita voor een gelaatsverzorging? Dan plannen we altijd een Check-behandeling, waarbij we je huid nauwgezet analyseren, een korte behandeling uitvoeren voor een specifieke zone of een bepaald huidprobleem én gericht advies geven.

In een volgende fase ontdek je dan een van onze expertbehandelingen:

Het stappenplan van Bella Dita voor de perfecte gelaatsverzorging:

  1. Check

Stéphanie legt jou de verschillende stappen van je behandeling uit. We vullen eerst je Consultation Card in. Zo zijn we altijd op de hoogte van de specifieke details van jouw huid en de behandelingen die je hebt gekregen. De volgende fase? Een grondige huidanalyse, zodat we je huid goed leren kennen. We delen je gelaat in verschillende zones in en brengen de huidconditie van elke zone in kaart. De sleutel tot een efficiënte gelaatsverzorging.

  1. Care & cure

Is je huid grondig gecheckt? Dan ben je klaar voor een gelaatsverzorging op maat. Met de producten van Dermalogica halen we het maximum uit elke behandeling. Bij Bella Dita stemmen we iedere behandeling op de uitdagingen van jouw huid af. Geen standaardverzorging dus, maar een gepersonaliseerde behandeling die rekening houdt met jouw behoeften en problemen. Heeft je huid nood aan een toepassing met gespecialiseerde apparatuur? Geen probleem, want dat hoort bij Bella Dita standaard bij een gelaatsverzorging.

  1. Clear

Onze behandelingen focussen op de verbetering van je huid. Wij brengen je gelaat in een optimale conditie met de producten die jou op het lijf geschreven zijn. Jouw taak? Genieten van onze vakkundige aanpak.

Ontdek zeker ook onze Skin Bar. Daar kun je terecht voor een miniworkshop huidverzorging. Je mag producten uitproberen en krijgt professioneel advies. Stéphanie zal jou de meest geschikte verzorgingsproducten voor jouw huid aanbevelen, zodat je ook thuis je huid optimaal kunt verzorgen. Zo krijg je het allerbeste resultaat.

Interesse in onze unieke aanpak? Maak dan zeker je afspraak voor een Check-behandeling.