Verzorgingsproducten Dermalogica

De juiste verzorgingsproducten voor jouw huid

Luchtvervuiling, wisselende weersomstandigheden, verkeerde voeding, schadelijke zonnestralen … je huid krijgt elke dag opnieuw te maken met specifieke uitdagingen. Zeker de huid van je gelaat, want die kun je moeilijk afschermen. Aangepaste huidverzorging is daarom essentieel voor elke vrouw die haar vrouwelijke glamour en natuurlijke elegantie wil blijven behouden.

Bij Bella Dita kun je niet alleen terecht voor huidverbeterende gezichtsverzorgingen, maar ook voor aangepaste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Zo werk je elke dag aan de gezondheid van je huid.

Dermalogica, een bewuste keuze

Schoonheidsspecialiste en huidexperte Stéphanie heeft een jarenlange ervaring met huidverzorging en volgde talrijke opleidingen om haar kennis uit te diepen en te vergroten. Ze koos voor Bella Dita heel bewust voor de verzorgingsproducten van Dermalogica om jouw huid gericht te verbeteren.

Eerste keuze in huidverzorgingsproducten

Dermalogica is voor veel skin care-professionals wereldwijd de eerste keuze in huidverzorging. De focus ligt bij dit merk op de gezondheid van de huid, niet op ‘beauty’. De professionals van Dermalogica zijn ervan overtuigd dat je met innovatieve gepersonaliseerde huidverzorging je huid gezond houdt. En een gezonde huid straalt. Zo volgt de ‘beauty’ vanzelf.

Geen loze beloftes, maar doeltreffend maatwerk

Bij Bella Dita krijg je een huidverzorging op jouw maat: geen standaardbehandelingen, geen valse beloftes. We zullen je dus nooit verzorgingsproducten meegeven die niet bij jouw huid passen. Je krijgt een grondige huidanalyse, onderbouwd advies en veel tips voor een optimale verzorging thuis.

Heb je een droge huid? Vind je dat je huid er oud uitziet? Of heb je last van acne? Een Face Mapping®-analyse brengt problemen aan het licht en vormt voor ons de basis om aangepaste verzorgingsproducten voor te stellen.

Heb jij vragen over specifieke verzorgingsproducten voor jouw huid? Neem dan zeker eens contact op met Bella Dita en maak je afspraak voor de Skin Bar.