Skin Bar Dermalogica

De Skin Bar® van Dermalogica: diepgaande huidanalyse

Welkom in de Skin Bar® van Dermalogica. Met een unieke aanpak doorgronden we hier jouw huid vanbinnen en vanbuiten. Aan de Skin Bar® krijg je een nauwgezette analyse én vakkundig advies om jouw huid te doen stralen.

Een huidanalyse als basis

Je bezoek aan de Skin Bar® start met een Face Mapping®-huidanalyse. Dat is een grondige en revolutionaire analyse waarbij Stéphanie met een loeplamp centimeter voor centimeter je huid onderzoekt. De Face Mapping® verdeelt je huid in verschillende zones. Elke zone heeft haar specifieke problemen en behoeftes. We houden je tijdens de analyse op de hoogte van iedere stap. Na afloop vullen we de resultaten in op de Face Mapping Prescription Sheet.

Zelf aan de slag met de producten van Dermalogica

Tijd om zelf je handen uit de mouwen te steken, want na de huidanalyse mag je aan de slag gaan met de producten van Dermalogica. Onze huidexperte Stéphanie staat je bij en geeft je persoonlijk advies. Wees gerust, we verplichten je nooit om producten aan te kopen.

Heb je een huidverzorging geboekt bij Bella Dita? Dan krijg je de Skin Bar®-analyse er aan het einde van je behandeling bovenop. Je mag zelf in alle rust de producten voor thuisgebruik testen. Try before you buy!

Wil je je huid laten analyseren en persoonlijk productadvies krijgen? Neem contact op met Bella Dita in Wellen voor meer informatie over de Skin Bar®.