OxyGeneo Cure, een unieke gezichtsbehandeling voor huidverjonging

Ziet je huid er dof uit? Heb je last van pigmentvlekjes, rimpels of diepe poriën? Stoor je je aan acne in je gezicht? Met andere woorden: is het hoog tijd voor een verjongende boost van je gelaat, zodat je uitstraling verbetert? Bij de superefficiënte behandeling OxyGeneo Cure krijg je drie behandelingen in één:

 1. De OxyGeneo-zuurstofbehandeling
  Eerst verwijdert het innovatieve OxyGeneo-toestel de dode cellen van je hoornlaag (exfoliatie). Daarna brengt het revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van je huid (insluizen). En tot slot stimuleert het je zuurstoftoevoer van binnenuit (zuurstofverrijking).
 1. TriPollar-radiofrequentie

In een tweede fase behandelen we je diepere huidlagen, want daar worden collageen en elastine aangemaakt, die zeer belangrijk zijn voor de uitstraling en stevigheid van je gelaat. Via radiofrequentie trekken je verslapte collageenvezels samen en wordt je huid strakker. Je huid wordt bovendien geactiveerd en gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken.

 1. Ultrasone celstimulatie

In deze laatste stap van de OxyGeneo Cure-behandeling verminderen we tijdelijk de dichtheid van de huidlagen. Zo ontstaan er kleine ruimtes tussen de cellen en kunnen actieve ingrediënten heel diep doordringen in je huid. Dankzij de ultrasone stimulatie wordt je celmetabolisme ook gestimuleerd, waardoor je huid de werkstoffen beter opneemt.

Een innovatieve en efficiënte huidbehandeling

Het resultaat? Deze unieke huidbehandeling leidt tot huidverjonging en dus tot:

 • een gladdere huid
 • een betere huidstructuur
 • minder zichtbare rimpels en pigmentvlekken
 • een betere vochtbalans in je huid
 • kleinere poriën
 • een stralende, gezonde teint
 • sterk anti-aging effect

Heel bijzonder is bovendien dat het effect van een OxyGeneo Cure-behandeling meteen zichtbaar is. Je stapt stralend weer buiten bij Bella Dita. Onmiddellijk natuurlijke glamour!

Fris, strak en jong met dé supergelaatsverzorging

OxyGeneo Cure is geschikt voor elk huidtype. De OxyGeneo-techniek staat bij schoonheidsinstituten en esthetische artsen bekend als dé supergelaatsverzorging. De technologie is gebaseerd op de innovatiefste radiofrequentietechnieken. De behandeling voelt verrassend aangenaam en het effect is langdurig zichtbaar.

Kies je voluit voor een efficiënte gezichtsbehandeling met een onmiddellijk zichtbaar effect op je gelaat? Maak dan nu je afspraak voor een OxyGeneo Cure-behandeling.

Bella Dita Concept

CHECK

Meten is weten. Bij Bella Dita vertrekken we altijd vanuit een nauwgezette huidanalyse. Want alleen zo kunnen we jouw specifieke huidbehoeften of huidproblemen gericht aanpakken.

CARE

In al onze huidbehandelingen gaan we resoluut voor topkwaliteit met de geavanceerde producten en innovatieve technieken van Dermalogica.

CURE

Ontspannen tijdens je huidbehandeling? Natuurlijk mag het. Maar onze absolute prioriteit is huidverbetering. We gaan voor efficiëntie en een stralend resultaat.