Microzone Treatments

MicroZone® Treatments: jouw skin fix in amper 20 minuten!

Heb je vaak last van vermoeide ogen? Vertoont je huid schrale vlekken? Zie je regelmatig een ontsteking opduiken in je gezicht? Dan bieden we jou graag een Compact-behandeling aan. Met de MicroZone® Treatments van Dermalogica kunnen we je probleemzones snel en efficiënt aanpakken. In amper 20 minuten krijg je van onze huidexpert een skin fix die je huid doet opleven! Een MicroZone® Treatment vormt zo de ideale compacte zone- of probleemgerichte behandeling.

CHECK

Wil je de huidveroudering rond je ogen bestrijden? Je pigmentproblemen laten behandelen? Of enkele onzuiverheden op je gelaat aanpakken? Onze Compact-behandelingen zijn ontwikkeld om jouw huid in een korte tijd de aandacht te geven die ze nodig heeft. In minder tijd dan je lunchpauze duurt, bereiken we een geweldig resultaat!

CARE & CURE

Een Compact-behandeling duurt 20 minuten en bestaat uit een zonegerichte aanpak of een behandeling voor het hele gelaat. Zo kun je kiezen voor een grondige hydratatie of kalmering van je huid, of juist voor een intensieve exfoliatie. We geven je ook tips om het resultaat thuis bij te houden. Een MicroZone® Treatment is bovendien vaak een ideale tussenstap tussen twee langere behandelingen.

CLEAR

Heb je meer tijd en kies je voor een uitgebreide behandeling? Dan bieden we je een Comfort-behandeling aan. Altijd afgestemd op wat jouw huid nodig heeft! En natuurlijk: lekker lang genieten …

Wil je je huid boosten in 20 minuten? Neem dan contact op met Bella Dita en maak je afspraak.