Microneedling voor effectieve huidvernieuwing

Heb je last van diepe rimpels, littekens of pigmentvlekken in je gezicht? Wil je je huid verbeteren en snel resultaat zien? Dan is de krachtige behandeling microneedling – ook wel advanced cell stimulation of ACS-therapie genoemd – precies wat je nodig hebt.

Microneedling stimuleert je natuurlijke collageen- en elastineproductie. Je maakt van nature collageen en elastine aan. Zo blijft je huid stevig en elastisch. Maar vanaf je dertigste gaat die natuurlijke productie met gemiddeld 1% per jaar achteruit. Huidaandoeningen kunnen er bovendien toe leiden dat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine niet genoeg is om je huid te herstellen.

Wat is het resultaat van microneedling?

Met microneedling of ACS-therapie boost je de natuurlijke productie van collageen en elastine. Zo vernieuwt je huid sneller en beter. Het resultaat:

  • (diepe) rimpels vervagen
  • littekens worden minder zichtbaar
  • te grote poriën verkleinen
  • pigmentvlekken worden minder opvallend

Kortom: je huid vernieuwt en krijgt een dynamische en gezonde uitstraling. Ze wordt steviger en jeugdiger, en oogt net dat tikkeltje glamoureuzer.

Hoe werkt microneedling? 

Via een speciaal handstuk met kleine naaldjes maken we minuscule perforaties in je bovenste huidlaag. Deze behandeling is heel veilig en de hersteltijd is minimaal. 90% van de microneedlingbehandelingen is pijnloos. Alleen bij grote littekens moeten we iets dieper in de huid werken. Je voelt de prikjes dan wel, maar de pijn is zeker beheersbaar.

Door de minuscule wondjes schiet je huid in actie en komt de productie van collageen en elastine vanzelf op gang. Zo verbeter je je huid van binnenuit. Bij Bella Dita passen we microneedling toe op je gelaat, je hals, je decolleté, of je handen.

Eerste stap = een grondige check!

Bella Dita werkt altijd via de ‘check-care-cure’-methode. Bij alle behandelingen – dus ook microneedling of ACS-therapie – starten we met een check-behandeling. Zo achterhalen we of deze therapie echt geschikt is voor jou en of je er de verwachte resultaten mee kunt behalen. Want wij gaan voor jou voluit voor een portie natuurlijke glamour!

Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons via de contactpagina.

Combineer microneedling met thuisverzorging

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je huid dankzij de ACS-therapie 200 keer méér actieve werkstoffen van je cosmetische producten opneemt. Je producten dringen dus dieper door in je huid – tot in de diepste huidlagen waar nieuwe huidcellen aangemaakt worden – en geven een veel beter resultaat. Kies je voor een microneedlingbehandeling? Dan raden we een goede thuisverzorging zeker aan. Uiteraard adviseren we je graag over de producten die passen bij jouw huidtype en behoeften.

Wanneer is microneedling niet geschikt voor jou? 

Microneedling is geschikt voor alle huidtypes. Maar als je last hebt van actieve acne, dan is deze behandeling voor jou geen goed idee. Want via de naaldjes verspreiden de bacteriën in de acne zich verder over je gezicht. Zo vererger je je acneprobleem. Bij actieve acne is de Oxygeneo-behandeling onze meest geschikte behandeling.

Nieuwsgierig naar hoe microneedling voelt op je huid?

Tijdens een check-behandeling proberen we het toestel graag een keertje bij je uit.

Bella Dita Concept

CHECK

Meten is weten. Bij Bella Dita vertrekken we altijd vanuit een nauwgezette huidanalyse. Want alleen zo kunnen we jouw specifieke huidbehoeften of huidproblemen gericht aanpakken.

CARE

In al onze huidbehandelingen gaan we resoluut voor topkwaliteit met de geavanceerde producten en innovatieve technieken van Dermalogica.

CURE

Ontspannen tijdens je huidbehandeling? Natuurlijk mag het. Maar onze absolute prioriteit is huidverbetering. We gaan voor efficiëntie en een stralend resultaat.