Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorgingen die je huid verbeteren en doen stralen

Je gezicht is de spiegel van … je gezondheid! Snoep je te veel? Bescherm je je huid onvoldoende tegen de zon? Of eet je niet genoeg fruit en groenten? Eén blik in de spiegel volstaat om de waarheid te kennen.

Zie je een gezicht dat niet past bij je leeftijd? Dan is het tijd om Moeder Natuur een handje te helpen. Met een huidverbeterende gelaatsverzorging die jouw natuurlijke glamour een welverdiende boost geeft!

Gelaatsverzorgingen voor een gezonde en mooie huid

Een gelaatsverzorging bij Bella Dita is een puur verwenmoment voor jou. In onze luxebehandelstoel sluit je de drukte van de dag buiten. Je geniet van een intensieve huidbehandeling die je huid weer laat stralen. Dankzij onze luxebehandelingen met de topproducten van Dermalogica krijg je een gezonde en mooie teint.

Bella Dita maakt een onderscheid tussen:

Het Bella Dita-stappenplan voor de perfecte gelaatsverzorging

CHECK

Stéphanie legt jou de verschillende stappen van je behandeling uit. We vullen eerst je Consultation Card in. Zo zijn we altijd op de hoogte van de specifieke details van jouw huid en de behandelingen die je hebt gekregen. De volgende fase? Een gelaatsreiniging en een Face Mapping™. Dankzij deze grondige huidanalyse leren we je huid goed kennen. De eerste stap naar huidverbetering! We delen je gelaat in veertien zones in en brengen de huidconditie van elke zone in kaart. De sleutel tot een efficiënte gelaatsverzorging.

CARE & CURE

Is je huid grondig gecheckt? Dan ben je klaar voor een gelaatsverzorging op maat. Met de producten van Dermalogica halen we het maximum uit elke behandeling. Bij Bella Dita stemmen we iedere behandeling op de uitdagingen van jouw huid af. Geen standaardverzorging dus, maar een gepersonaliseerde behandeling die rekening houdt met jouw behoeften en problemen. Heeft je huid nood aan een toepassing met gespecialiseerde apparatuur? Geen probleem, want dat hoort bij Bella Dita standaard bij een gelaatsverzorging.

CLEAR

Onze Comfort-behandelingen focussen op de verbetering van je huid. Wij brengen je gelaat in een optimale conditie met de producten die jou op het lijf geschreven zijn. Jouw taak? Ontspannen en genieten van onze vakkundige aanpak. Na je Comfort-behandeling mag je aanschuiven aan onze Skin Bar. Daar krijg je een miniworkshop huidverzorging. Je mag producten uitproberen en krijgt professioneel advies van Stéphanie. We vullen ook de Face Mapping Prescription Sheet in. Zo weten we welke producten je hebt getest.

Klaar voor jouw huidverbeterende gelaatsverzorging op maat? Maak vandaag nog je afspraak bij Bella Dita in Wellen!