Compact-huidbehandeling: gericht resultaat in minimale tijd

Bij Bella Dita streven we naar efficiëntie. Ons doel is om je te laten buitenstappen met een gezondere, stralendere huid die een zichtbare boost heeft gekregen. De Compact-huidbehandeling past perfect in die filosofie. We behandelen in amper dertig minuten een bepaald huidprobleem.

Focus op specifieke huidissues

Wil je de huidveroudering rond je ogen bestrijden? Je pigmentproblemen laten behandelen? Of enkele onzuiverheden op je gelaat aanpakken? Dan is de Compact-huidbehandeling – die bij Dermalogica bekendstaat als ProSkin 30 – voor jou de perfecte oplossing. Want deze gelaatsverzorging is ontwikkeld om jouw huid in een korte tijd de aandacht te geven die ze nodig heeft. In minder tijd dan je lunchpauze duurt, bereiken we een zichtbaar resultaat. Superefficiënt dus!

Kom je voor de eerste keer naar Bella Dita voor een huidbehandeling? Dan gaan we sowieso voor een Check-behandeling, want daarbij is naast een Compact-behandeling ook een grondige huidanalyse inbegrepen. De beste basis voor een optimaal resultaat!

Zichtbaar resultaat in een half uur

Stéphanie kiest de meest geschikte huidbehandeling voor jouw huidtype en jouw wensen. Als het nodig is, gebruikt ze specifieke apparatuur voor het beste effect. De behandeling bestaat uit een zonegerichte aanpak of een behandeling voor het hele gelaat. Je krijgt ook tips om het resultaat thuis bij te houden.

Een Compact-behandeling is bovendien een ideale tussenstap tussen twee langere behandelingen.

Heb je meer tijd en kies je voor een uitgebreide behandeling? Dan bieden we je een Comfort-behandeling aan.

Wil je je huid op de efficiëntste manier een gezonde boost geven? Ontdek dan de Compact-huidbehandeling van Bella Dita.

Bella Dita Concept

CHECK

Meten is weten. Bij Bella Dita vertrekken we altijd vanuit een nauwgezette huidanalyse. Want alleen zo kunnen we jouw specifieke huidbehoeften of huidproblemen gericht aanpakken.

CARE

In al onze huidbehandelingen gaan we resoluut voor topkwaliteit met de geavanceerde producten en innovatieve technieken van Dermalogica.

CURE

Ontspannen tijdens je huidbehandeling? Natuurlijk mag het. Maar onze absolute prioriteit is huidverbetering. We gaan voor efficiëntie en een stralend resultaat.