Comfort-behandelingen: drie efficiënte gezichtsbehandelingen met zichtbaar resultaat

Bella Dita biedt jou drie gespecialiseerde Comfort-behandelingen aan. Op basis van de resultaten van je Check-behandeling kies je samen met huidexperte Stéphanie voor de behandeling die het best past bij jouw huidbehoeften en persoonlijke wensen.

 

  • Comfort: een gepersonaliseerde behandeling van één uur

Deze gezichtsbehandeling van zestig minuten focust op huidverbetering. Zoals bij alle behandelingen van Bella Dita ga je voor maatwerk op basis van een grondige Face Mapping-huidanalyse. We stemmen deze behandeling perfect af op jouw huidtype en de specifieke behoeften van jouw huid.

→ Bij Dermalogica staat deze behandeling bekend als ProSkin 60.

  • Comfort Expert Active: een intense peeling van je gelaat

Bij deze behandeling van dertig minuten kies je voor een Pro Power Peel, een intense hoogwaardige peeling van Dermalogica die de huidstructuur van je gelaat sterk verbetert. Je huid ziet er meteen stralender uit. Deze peeling is ook zeer doeltreffend tegen acne.

→ Bij Dermalogica staat deze behandeling bekend als ProSkin 30 Expert Active.


  • Comfort Expert Active +: de ultieme gezichtsbehandeling mét intense peeling en serums

Met deze behandeling kies je voor het beste van het beste. Tijdens een efficiënte behandeling van zestig minuten peelen we de huid van je gelaat, hals en decolleté intensief met de hoogwaardige Pro Power Peel van Dermalogica. We gebruiken bovendien specifieke serums én een masker om de gezondheid en uitstraling van je huid te boosten. Tijdens de behandeling zetten we ook professionele apparatuur in. Kortom: je gaat voor een maximaal resultaat in een minimale tijdspanne. Heb je last van acne? Dan is dit voor jou een bijzonder geschikte behandeling.

→ Bij Dermalogica staat deze behandeling bekend als ProSkin 60 Expert Active.

 

 

Wil je meer weten over de doeltreffende gezichtsbehandelingen van Bella Dita? Neem dan zeker contact op voor meer info of een afspraak.

Bella Dita Concept

CHECK

Meten is weten. Bij Bella Dita vertrekken we altijd vanuit een nauwgezette huidanalyse. Want alleen zo kunnen we jouw specifieke huidbehoeften of huidproblemen gericht aanpakken.

CARE

In al onze huidbehandelingen gaan we resoluut voor topkwaliteit met de geavanceerde producten en innovatieve technieken van Dermalogica.

CURE

Ontspannen tijdens je huidbehandeling? Natuurlijk mag het. Maar onze absolute prioriteit is huidverbetering. We gaan voor efficiëntie en een stralend resultaat.