Check-behandeling: van huidanalyse tot huidadvies

Check, care, cure. Dat zijn bij Bella Dita belangrijke kernwoorden bij elke behandeling. Als specialist in huidverbetering doen we er alles aan om jouw huid er gezond en stralend te laten uitzien.

De basis van álle huidbehandelingen die huidexperte Stéphanie bij Bella Dita uitvoert, is daarom de Check-behandeling in drie gerichte stappen:

  • Huidanalyse

Een Check-behandeling start altijd met een grondige huidanalyse. Stéphanie werkt daarvoor met het geavanceerde Observ 520-huidanalysetoestel, dat je huid onder zes soorten licht analyseert. Zo kan ze niet alleen zichtbare huidproblemen in kaart brengen, maar ook huidschade zien waarvan je nog niet beseft dat je ze hebt.

Waarom is zo’n analyse belangrijk? Sommige vormen van huidschade en bepaalde huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. In die eerste fase zijn ze alleen daar zichtbaar. Pas na een tijdje merk je ze zelf op en dan moet je ingrijpender gaan behandelen. Denk bijvoorbeeld aan vochtarmoede, verstopte poriën, zonschade of pigmentatieproblemen. Dankzij de analyse met het Observ 520-apparaat ben je perfect geïnformeerd over de staat van je huid en kun je op tijd actie ondernemen.

Toegegeven, deze huidanalyse is voor heel wat van onze klanten niet alleen bijzonder boeiend, maar ook erg confronterend. De meerwaarde van huidbescherming en gerichte behandelingen is na de Observ 520-huidanalyse meteen duidelijk. Dankzij de inzichten kun je preventief én proactief aan de slag gaan met je huid.

  • Huidbehandeling

    Na de huidanalyse is het tijd voor een eerste gelaatsverzorging. Stéphanie bespreekt met jou waar je huid op dit moment het meest behoefte aan heeft. Extra hydratatie? Een gladdere huidstructuur op je voorhoofd? De aanpak van pigmentvlekjes rond je ogen? Je krijgt een Compact-behandeling voor een specifieke gelaatszone of conditie. Bij een volgende afspraak is uiteraard een ander type behandeling mogelijk, afgestemd op jouw verwachtingen en huidbehoeften.


  • Huidadvies

    Je Check-behandeling eindigt met een persoonlijk behandelplan en huidadvies op maat. We bekijken welke toekomstige behandelingen voor jouw huid en verwachtingen het meest geschikt zijn. Zo streeft Stéphanie samen met jou naar natuurlijke glamour, een stralende, gezonde huid en een duurzaam resultaat.

Goed om te weten: bij Bella Dita is de eerste huidbehandeling áltijd een Check-behandeling, zoals die hierboven beschreven staat. Want we geloven heel sterk in een grondige analyse en gericht advies voor we de volgende stap zetten. Zo helpen we jou om het best mogelijke resultaat te behalen.

Wil je het resultaat ontdekken van deze gespecialiseerde huidbehandeling, inclusief analyse en advies? Maak dan nu je afspraak voor een Check-behandeling bij Bella Dita.

Bella Dita Concept

CHECK

Meten is weten. Bij Bella Dita vertrekken we altijd vanuit een nauwgezette huidanalyse. Want alleen zo kunnen we jouw specifieke huidbehoeften of huidproblemen gericht aanpakken.

CARE

In al onze huidbehandelingen gaan we resoluut voor topkwaliteit met de geavanceerde producten en innovatieve technieken van Dermalogica.

CURE

Ontspannen tijdens je huidbehandeling? Natuurlijk mag het. Maar onze absolute prioriteit is huidverbetering. We gaan voor efficiëntie en een stralend resultaat.