BioSurface™ Peel chemische peeling

Chemische peeling voor optimale huidverbetering

De huid van je gelaat is als een open boek. Is ze in optimale conditie? Dan zie je er jonger en gezonder uit. Je straalt. Maar heb je pigmentvlekken, acne of storende lijntjes? Dan heeft dat een impact op je uitstraling en zelfverzekerdheid. Geef je huid een intense verbeteringskuur. Kies voor een milde chemische peeling.

Bij een chemische peeling behandelen we je gelaat met een product dat de bovenste huidlaag – en dus ook alle onzuiverheden – verwijdert. Het resultaat is een zichtbare textuurverbetering. Ontstekingen verminderen of verdwijnen, hyperpigmentatie verdwijnt en je gelaat verheldert.

BioSurface™ Peel: minder agressief én goedkoper

Uit de praktijk blijkt dat de traditionele chemische peelings vaak te agressief zijn voor je gezicht. Na een behandeling lijkt het alsof je huid te veel zon heeft gehad. Je ervaart een pijnlijk branderig gevoel en je huid vervelt. Met de BioSurface™ Peel van Dermalogica behoort die lange hersteltijd tot het verleden! Bij Bella Dita geniet je van de voordelen van een mildere peeling die minder heftig is voor je huid, maar toch optimale resultaten geeft. En de lagere prijs is uiteraard ook mooi meegenomen.

Troeven van de BioSurface™ Peel

Als professionele huidexperte gebruikt Stéphanie de BioSurface™Peel om op een veilige manier je huid dunner te maken. Deze peeling werkt in opbouwende stappen, via een actief laag-op-laagproces, zonder beschadiging van de huidbarrière. Deze chemische peeling:

  • verbetert je huid
  • behandelt eventuele ontstekingen
  • vermindert kleine lijntjes
  • stimuleert celvernieuwing en collageenproductie
  • verheldert je gelaat

Vernieuwingsproces na chemische peeling

Meteen na de behandeling kan je huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Bij sommige klanten schilfert de huid binnen een week of is er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar. Deze symptomen zijn normaal, want je huid ondergaat een vernieuwingsproces. Met de juiste nazorg verdwijnen de bijwerkingen snel en krijg je een hele zachte en gezonde huid.

Duidelijk zichtbaar resultaat

De meeste klanten ervaren na drie behandelingen een duidelijk zichtbaar resultaat: minder onzuiverheden, minder rimpels en fijne lijntjes, en een gladdere huidstructuur. Maak ook een afspraak bij Bella Dita voor een effectieve verbetering van jouw huid!

Wil je graag meer weten over de BioSurface™Peel, de chemische peeling die jouw huid opnieuw doet stralen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.