Manicure

Manicure met helende kracht

Jouw handen vertellen verhalen. Ze zijn een blikvanger terwijl je praat en maken als eerste de brug naar andere mensen. Zorg ervoor dat ze je persoonlijkheid weerspiegelen door ze regelmatig in de watten te leggen. En laat water, wind, zon, koude en bijtende producten geen genadeloze aanslag plegen op je huid en nagels. Kies voor de ultieme handverzorging met een voedende manicure bij Bella Dita.

Mooie handen in enkele stappen

Leg jouw handen … in onze vakkundige handen. We ontsmetten je handen, vijlen jouw nagels in het door jou gewenste model en duwen de nagelriemen terug zodat je nagels sneller groeien. Met nagelriemolie en verzorgende producten voeden we je nagels en de huid van je handen. Je handen ontspannen, jij geniet! De warme handdoek achteraf maakt het zachte gevoel compleet.

De ultieme verwenbeurt: een spa-manicure

Gun je je handen nog dat tikkeltje extra? Kies dan voor de spa-manicure van Bella Dita. We doorlopen dezelfde stappen als bij een traditionele manicure, maar je geniet van een aantal zalige extra’s. We scrubben je handen en brengen een voedend serum en masker aan. Je handen brengen een zalige tijd door in paraffinehandschoenen. De warme paraffine opent de poriën en afvalstoffen worden afgevoerd. Een verjongende behandeling voor je handen! De warmte stimuleert je bloedsomloop en geeft een boost aan de structuur en elasticiteit van je huid. Je krijgt ook een massage met verzorgende handcrème. De finishing touch? Je nagels lakken in een kleurtje naar keuze.

CHECK

Samen naar de beste keuze voor jouw nagels

Kom je onze professionele nagelstudio binnen? Dan is één ding zeker: je stapt met meer flair en zelfverzekerdheid weer buiten. Want natuurlijke glamour is ons handelsmerk! Eerst bespreken we je wensen en gaan we op zoek naar de ideale verzorging voor je handen en nagels. Wil je gelnagels of acrylnagels? Of ga je toch liever voor gellak? Met ons advies maak je een gerichte keuze.

CARE & CURE

Een verzorgende aanpak als basis

Verzorging staat centraal bij Bella Dita. Zo blijven je nagels altijd gezond. Ben je een nagelbijter of heb je broze nagels? Dan zijn onze kwaliteitsvolle verzorgende behandelingen dé oplossing. We werken intensief aan de gezondheid van je nagels met topproducten van Alessandro die we met de grootste zorg selecteerden. Een goede hygiëne is voor ons prioriteit nummer één. We werken altijd met ontsmettingsmiddel en gebruiken voor elke klant een nieuwe nagelvijl.

CREATE

Stijlvolle en dunne nagels

Kies je voor gelnagels, gellaknagels of acrylnagels van Bella Dita? Dan ga je voor kwaliteit. Stéphanie heeft alle nageltechnieken in de vingers. Zij tovert jouw nagels om tot in de puntjes verzorgde eyecatchers. Met een warm doekje voor je handen, nagelriemolie en verzorgende handcrème werkt ze je behandeling af. Kortom: bij Bella Dita kun je rekenen op een afwerking tot in de kleinste details.

Je handen verdienen een optimale verzorging. Kies voor een manicure bij Bella Dita in Wellen.