Gellaknagels

Gellaknagels: stevige nagels met een natuurlijke uitstraling

Potjes nagellak in alle kleuren van de regenboog. Heb je ze ook in je kast staan? Weet je nog, dat indigoblauwe jurkje met dito nagellak? Een voltreffer! Maar na amper enkele uren vertoonde je nagellak al zijn eerste barstje. Nagellak verwijderen dan maar en opnieuw beginnen. Zou het niet heerlijk zijn als je nagellak twee tot drie weken mooi blijft in plaats van drie uur? Dat kan met de gellaknagels van Bella Dita!

Gellaknagels: een kleurtje dat blijft

Heb jij mooie natuurlijke nagels? En vind je de stap naar kunstnagels nog te groot? Of wil je op vakantie enkele weken lang perfect gekleurde teennagels? Dan zijn gellaknagels dé oplossing voor jou. Gellak schilfert nooit en is kleurvast.

Gellaknagels: een sterke bescherming

Nagelstyliste Stéphanie brengt de gellak aan in verschillende lagen. Tussen iedere aangebrachte laag gaan je handen even onder het uv-licht zodat de gellak uithardt. Gellak is daardoor veel sterker dan gewone nagellak. Je natuurlijke nagels zijn extra beschermd. Heb je genoeg van de kleur? Dan kunnen we de gellak snel en zonder vijlen verwijderen. Meteen klaar voor een nieuw kleurtje dus!

CHECK

Samen naar de beste keuze voor jouw nagels

Kom je onze professionele nagelstudio binnen? Dan is één ding zeker: je stapt met meer flair en zelfverzekerdheid weer buiten. Want natuurlijke glamour is ons handelsmerk! Eerst bespreken we je wensen en gaan we op zoek naar de ideale verzorging voor je handen en nagels. Wil je gelnagels of acrylnagels? Of ga je toch liever voor gellak? Met ons advies maak je een gerichte keuze.

CARE & CURE

Een verzorgende aanpak als basis

Verzorging staat centraal bij Bella Dita. Zo blijven je nagels altijd gezond. Ben je een nagelbijter of heb je broze nagels? Dan zijn onze kwaliteitsvolle verzorgende behandelingen dé oplossing. We werken intensief aan de gezondheid van je nagels met topproducten van Alessandro die we met de grootste zorg selecteerden. Een goede hygiëne is voor ons prioriteit nummer één. We werken altijd met ontsmettingsmiddel en gebruiken voor elke klant een nieuwe nagelvijl.

CREATE

Stijlvolle en dunne nagels

Kies je voor gelnagels, gellaknagels of acrylnagels van Bella Dita? Dan ga je voor kwaliteit. Stéphanie heeft alle nageltechnieken in de vingers. Zij tovert jouw nagels om tot in de puntjes verzorgde eyecatchers. Met een warm doekje voor je handen, nagelriemolie en verzorgende handcrème werkt ze je behandeling af. Kortom: bij Bella Dita kun je rekenen op een afwerking tot in de kleinste details.

Kies voor de gellaknagels van schoonheidssalon Bella Dita, dé nagelstudio in de regio Wellen, Kortessem en Alken. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.