Acrylnagels: dé remedie tegen nagelbijten

Kunstnagels geven je handen een verzorgde look. Op voorwaarde dat ze goed geplaatst zijn natuurlijk. Daarvoor vertrouw je op het advies en de aanpak van Bella Dita, expert in gelnagels, gellaknagels en acrylnagels.

Moeten jouw nagels tegen een stootje kunnen? Ben je een nagelbijter? Of zit je veel met je handen in water? Dan zijn acrylnagels ideaal voor jou. Want die zijn bijzonder stevig en dus zowel bestand tegen water … als bijters.

Bescherming voor je natuurlijke nagels

Stéphanie bekijkt je handen, de tint van je huid en de kwaliteit van je nagels. Zo bepaalt ze welke behandeling het beste bij jou past. Bella Dita werkt met topproducten die jouw natuurlijke nagels niet beschadigen. De gezondheid van je nagels staat altijd op de eerste plaats.

Een mooi resultaat voor langere tijd

Bella Dita plaatst je acrylnagels met de grootste precisie. Nagelstyliste Stéphanie mengt acrylpoeder met een acryl monomeer vloeistof en brengt de vloeibare acryl aan op je nagels. De lucht zorgt ervoor dat het product uithardt. Het gevolg? Je stapt naar buiten met een perfect geplaatste dunne acrylnagel en geniet lang van een stralend resultaat.

CHECK

Samen naar de beste keuze voor jouw nagels

Kom je onze professionele nagelstudio binnen? Dan is één ding zeker: je stapt met meer flair en zelfverzekerdheid weer buiten. Want natuurlijke glamour is ons handelsmerk! Eerst bespreken we je wensen en gaan we op zoek naar de ideale verzorging voor je handen en nagels. Wil je gelnagels of acrylnagels? Of ga je toch liever voor gellak? Met ons advies maak je een gerichte keuze.

CARE & CURE

Een verzorgende aanpak als basis

Verzorging staat centraal bij Bella Dita. Zo blijven je nagels altijd gezond. Ben je een nagelbijter of heb je broze nagels? Dan zijn onze kwaliteitsvolle verzorgende behandelingen dé oplossing. We werken intensief aan de gezondheid van je nagels met topproducten van Alessandro die we met de grootste zorg selecteerden. Een goede hygiëne is voor ons prioriteit nummer één. We werken altijd met ontsmettingsmiddel en gebruiken voor elke klant een nieuwe nagelvijl.

CREATE

Stijlvolle en dunne nagels

Kies je voor gelnagels, gellaknagels of acrylnagels van Bella Dita? Dan ga je voor kwaliteit. Stéphanie heeft alle nageltechnieken in de vingers. Zij tovert jouw nagels om tot in de puntjes verzorgde eyecatchers. Met een warm doekje voor je handen, nagelriemolie en verzorgende handcrème werkt ze je behandeling af. Kortom: bij Bella Dita kun je rekenen op een afwerking tot in de kleinste details.

Kies je voor stevige lange acrylnagels? Maak dan een afspraak bij Bella Dita, dé nagelstyliste in de regio Wellen, Diepenbeek en Kortessem.