Permanente make-up

Permanente make-up

Hou je van het sprankeltje glamour dat make-up geeft aan jouw look? Maar voer je ’s morgens altijd een race tegen de klok en heb je weinig tijd om je te maquilleren? Dan is permanente make-up misschien wel iets voor jou. Bij Bella Dita kun je terecht voor een blijvend lijntje natuurlijke glamour!

Een naturel resultaat

Met permanente make-up kunnen we je lippen accentueren, je ogen corrigeren, je wenkbrauwen modelleren. We gebruiken voor deze behandelingen alleen natuurlijke pigmenten zodat het resultaat zo naturel mogelijk oogt. Voor de behandeling bespreken we jouw wensen en bestuderen we nauwkeurig je huid- en haartype. Jouw gezichtscontouren en uitstraling bepalen mee de permanente make-up die we aanbrengen.

Hygiëne voorop

Bij Bella Dita is hygiëne geen loos begrip. Iedere behandeling gebeurt in optimale hygiënische omstandigheden. Voor iedere nieuwe behandeling met permanente make-up gebruiken we een nieuwe steriele naald en nieuw kleurpigment.

Langdurig effect

In de huidlaag brengen we met de naald het kleurpigment in. Het kleurtje vervaagt heel langzaam: je hebt er twee tot vijf jaar plezier van.

Beginnen je ogen te irriteren als je je make-up te lang ophebt? Ben je allergisch voor gewone make-up? Of draag je een bril en is make-up aanbrengen dus niet zo gemakkelijk? Ook dan is permanente make-up dé oplossing voor jou! Stralende ogen, lippen en wenkbrauwen zonder zorgen.

Meer weten over permanente make-up? Neem dan zeker contact op met Bella Dita in Wellen voor meer informatie.