Laten Maquilleren

Je professioneel laten maquilleren

Heb je een bijzonder feestje in het vooruitzicht? Moet je een presentatie geven voor een grote groep? Of wil je stralen als trotse bruid? Bij Bella Dita kun je je voor iedere gelegenheid laten maquilleren.

Een frisse natuurlijke make-up voor overdag of een meer uitgesproken make-up voor een feestje tot in de late uurtjes: we gaan altijd voor een natuurlijk glamoureus resultaat. We gebruiken minerale make-up als basis, omdat dit type make-up veel gezonder is voor je huid, langer blijft zitten en een vederlichte structuur heeft. Niets dan voordelen dus!

De juiste highlights

Een mooie make-up begint bij een goede voorbereiding. We bespreken je look en houden optimaal rekening met de sterke en minder sterke punten in je gelaat. Terwijl we je maquilleren, geven we je ook advies dat je achteraf kunt gebruiken als je jezelf maquilleert.

Ook thuis aan de slag

Tevreden over je looks? Dan kun je de producten die we gebruikten bij Bella Dita kopen. Zo kun je thuis hetzelfde resultaat creëren. Toch graag nog wat extra uitleg om de juiste technieken in de vingers te krijgen? Boek dan eens een workshop, alleen of met je vriendinnen.

CHECK
CARE & CURE
COLOR

Wil je je laten maquilleren door een professional? Neem dan zeker contact op met Bella Dita in Wellen.

Meer Bella Dita Make-up…