Spray tan

Spray tan voor een egale bruine huid

Zonnestralen zijn genadeloos voor onze huid. Gematigd zonnen met de juiste bescherming is geen probleem … Maar te veel zonnebaden werkt huidproblemen in de hand én versnelt het huidverouderingsproces. Spray tan is een veilig alternatief voor wie een mooi bruin kleurtje wil zonder de zon te trotseren.

De juiste voorzorgen

Bij spray tanning neem je plaats in een spuitcabine en wordt je kleurtje op je huid gespoten. Je scrubt je lichaam het best twee dagen voor de spray tanning. Zo verdwijnen de dode huidcellen en maak je je huid egaal. Vlak voor de behandeling mag je geen make-up, parfum, deodorant of bodymilk gebruiken. Draag liefst donkere, niet te strakke kleding op de dag waarop je je spray tan laat uitvoeren.

Keuze voor kwaliteit en verzorging

Bij Bella Dita gebruiken we voor spray tans de kwaliteitsproducten van Moroccan Tan™. Je huidtype en huidkleur bepalen welke specifieke spray tan-kleur voor jou geschikt is. De sprays van Moroccan Tan™ bevatten arganolie en rozenolie, en dragen zo bij tot de gezondheid van je huid.

Een prachtig kleurtje, zonder gezondheidsrisico’s

Heb je je huid goed gescrubd vóór de spray tanning? Dan houdt je kleurtje vijf tot zeven dagen. Na de spray tan wacht je het best vier tot acht uur met een douche of bad. Zo kan het product langer intrekken. Gebruik pH-neutrale douchegel en voorkom dat je hard gaat zweten na de spray tan. Die squashwedstrijd stel je dus beter een dag uit. 😉 Wil je extra lang verzekerd zijn van een prachtige ‘zongebruinde’ huid? Gebruik dan in de dagen na de spray tanning een vochtinbrengende crème.

Boek nu je spray tanning bij Bella Dita. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.