Permanente ontharing

Permanente ontharing met diodelaser

Elke dag supergladde benen. Altijd een bikinilijn zonder ingegroeide haartjes. Nooit meer storende haargroei op je bovenlip. Bij Bella Dita kun je rekenen op efficiënt permanent ontharen. Met een diodelaser verwijderen we nagenoeg pijnloos én veilig de haartjes op de plekken waar ze jou storen. Gedaan met tijdrovende scheerbeurten en stoppeltjes!

Amper pijn dankzij koeling

We bespreken met jou welk resultaat je wilt bereiken. Je krijgt een uitvoerige uitleg over de werking van de diodelaser. Het voordeel van deze laser? De kop is gekoeld (0,5 tot -4 °C). Daardoor koelt hij voor, tijdens en na de puls je huid af. Gevolg? Een nagenoeg pijnloze behandeling!

Een intensieve behandeling

De energie van het laserlicht vernietigt (enkel) de haarfollikels: na drie weken zijn deze haartjes definitief verdwenen. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten, verdwijnt per beurt zo’n 20 procent van de haartjes. Na de behandeling brengen we een verkoelende en verzachtende crème aan op je huid. Hou rekening met vijf tot acht behandelingen per zone, telkens met een tussenpauze van enkele weken.

Een onderbouwde en professionele aanpak

Heb je zelfbruiners gebruikt? Heeft je huid onlangs een chemische peeling ondergaan? Of ben je zwanger? Dan is je huid mogelijk niet meteen klaar om de permanente ontharingsbehandeling op te starten. Bella Dita staat voor een professionele en onderbouwde verzorging, dus we nemen alle voorzorgen in acht. Wil jij graag weten of jouw huid in aanmerking komt voor permanent ontharen? Neem dan eerst even contact met ons op.

Kies voor permanent ontharen met een diodelaser. Neem contact op met Bella Dita voor meer informatie of een afspraak.