Pedicure

Pedicure: de ultieme verzorging voor je voeten

Voeten krijgen het hard te verduren. Zeker de voeten van vrouwen. We wringen ze in pumps, waarin we dan urenlang gaan shoppen, werken of dansen. Het grootste deel van de tijd zijn ze verborgen … dus zien we ze over het hoofd en besteden we te weinig aandacht aan de huid en nagels van onze voeten. Bij Bella Dita gaan we voor een verzorgende pedicure met kwaliteitsproducten.

De beste verzorging voor je voeten

Bij schoonheidsinstituut Bella Dita kun je ook je voeten laten verzorgen. We zijn geen medische pedicures, maar hebben wel de expertise in huis om je voeten de beste verzorging te geven. Uiteraard detecteren we ook eventuele voetproblemen. Een ingegroeide teennagel, nijnagel of likdoorns? Daar weten we raad mee.

Een hygiënische en zachte aanpak

Bij Bella Dita staat hygiëne voorop. We starten de pedicure dus altijd met de desinfectie van je voeten. We maken jouw nagelriemen los, knippen je nagels en verwijderen eelt. We gebruiken een natte frees voor een aangenaam gevoel tijdens de behandeling. Na de pedicure masseren we je voeten met een verzorgende crème. Ontdekken we voetproblemen die we bij Bella Dita niet kunnen oplossen? Dan verwijzen we je graag door naar een specialist in ons netwerk.

Tijd voor een kleurtje

Ook je teennagels verdienen hun plekje in de zon. Staan er peep toes of open sandaaltjes in je schoenenkast? Maak van jouw voeten dan echte eyecatchers: gun je teennagels een laagje gellak! Een wekenlang mooi resultaat gegarandeerd.

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste die ook je voeten verzorgt? Maak je afspraak bij Bella Dita in Wellen.